Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-08@10:41:29 GMT

با رفتن کشاورز نسل طلایی بازیگری منقرض شد

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۹۹۲۲۲

با رفتن کشاورز نسل طلایی بازیگری منقرض شد

به گزارش افکارنیوز،

علی نصیریان، پیرامون فقدان از دست دادن « محمدعلی کشاورز » بازیگر مطرح سینما، تئاتر و تلویزیون گفت: محمدعلی کشاورز از جمله بازیگران و انسان‌های غیر قابل تکرار است، من و کشاورز در اواسط دهه ۳۰ با یکدیگر همکاری داشتیم و وی با کارگردانان بزرگی در عرصه سینما، تئاتر و تلویزیون همکاری داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار چهره ها - بازیگر سریال «شهرزاد» کشاورز را رفیق دیرینه خود دانست و افزود: محمدعلی از جمله دوستان صمیمی و نزدیک من طی سال‌های سال همکاری و رفاقت بود، کشاورز برای من بی نهایت عزیز بود و به حدی با وی احساس نزدیکی داشتم که وی همچون عضوی از خانواده‌ام بود و همواره با هم رفت و آمد خانوادگی داشتیم.

وی با اشاره به نبوغ بازیگری کشاورز تصریح کرد: محمدعلی کشاورز هنرمند بسیار برجسته و باسوادی بود، وی علاوه بر بازیگری در زمینه کارگردانی هم تجربه داشت و همیشه سعی می کرد تا بهترین خود را برای مخاطب به نمایش بگذارد. 

بازیگر سریال «میوه ممنوعه» درگذشت کشاورز را فقدانی بزرگ در تاریخ بازیگری کشور خواند و اضافه کرد: از دست دادن هنرمندانی همچون محمدعلی کشاورز در این سطح از حرفه‌ای بودن و انسانیت جبران ناپذیر است، وی از جمله پایه گذاران تئاتر جدید در کشور بود، امثال کشاورز تکرارنشدنی هستند. امیدوارم نسل جدید در راه جاودانگی تلاش کنند اما به واقع جا پای کشاورز گذاشتن ممکن نیست. 

وی در همین راستا ادامه داد: این روزها جوانان بسیاری پا به عرصه بازیگری گذاشته اند، بازیگرانی که به استعدادهای خوبی هم در میانشان دیده می‌شود اما نسل کشاورز دیگر تکرار نمی‌شود، با درگذشت عزت الله انتظامی، داود رشیدی، جمشید مشایخی و محمدعلی کشاورز نسل طلایی بازیگری در ایران منقرض شد. 

این بازیگر پیشکسوت سینما دلیل موفقیت محمدعلی کشاورز در بازیگری را اینگونه توصیف کرد: کشاورز بازیگر بسیار فهمیده ای بود، هر نقشی را بازی نمی‌کرد، وی می‌دانست که باید نقش‌های متفاوتی بازی کند و در ایفای چنین نقش‌هایی بی‌نظیر بود، کشاورز به خوبی تفاوت میان نقشها را درک می‌کرد و از همان جوانی می دانست که تفاوت در همین نقش‌ها باعث رشد و ترقی وی می‌شود. 

وی در همین رابطه اذعان کرد: کشاورز در انتخاب نقش بسیار دقیق بود، وی در ایفای همین نقش‌های متفاوت بود که توانست استعداد و توانایی خود را به نمایش بگذارد. برای کشاورز متفاوت بودن نقش در کنار کارگردانی و فیلمنامه از جمله نکات مهم در انتخاب نقش بود.

علی نصیریان درباره فعالیت‌های اخیر خود در عرصه بازیگری خاطرنشان کرد: چندین سناریو به دستم رسیده اما واقعایت امر هیچکدام برایم جذاب نبوده اند، هم اکنون سر کار خاصی نیستم و ترجیح می‌دهم برای نقشی جذاب منتظر بمانم، سن من آن طور نیست که بخواهم برای هر نقشی خودم را به آب و آتش بزنم و یا اینکه به زور پرکار باشم، من تلاش می‌کنم که در این روزهای پایان زندگی‌ام نقش‌های به یادماندنی ایفا کنم.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: محمدعلی کشاورز بازیگری تئاتر جمشید مشایخی بازیگر پیشکسوت علی نصیریان تئاتر تلویزیون جمشید مشایخی عزت الله انتظامی محمدعلی کشاورز علی نصيريان محمدعلی کشاورز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۹۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمدعلی علومی، نویسنده و طنزپرداز درگذشت

محمدعلی علومی، نویسنده و طنزپرداز در سن ۶۳ سالگی چشم بر دنیا فرو بست.   به گزارش ایسنا، این نویسنده، اسطوره‌شناس، پژوهشگر و طنزپرداز زاده‌ ۱۶ فروردین ۱۳۴۰ در بم، بود که در سال‌های اخیر به تنهایی زندگی می‌کرد و بر اساس هفته‌نامه محلی بم روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در دیار خود درگذشت.     او دانش‌آموخته علوم سیاسی دانشگاه تهران بود و از دهه شصت فعالیت روزنامه‌نگاری خود را در روزنامه اطلاعات آغاز کرد و از دهه هفتاد نیز به طور جدی‌تر وارد حوزه ادبیات داستانی و فرهنگ مردم شد.   تالیف ده‌ها عنوان کتاب با موضوعات داستانی و پژوهشی و صدها عنوان مقاله مطبوعاتی و پژوهشی حاصل یک عمر فعالیت‌های او بود.     از رمان‌های معروف او می‌توان به «سوگ مغان»، «آذرستان»، «ظلمات»، «اندوهگرد»، «پریباد»، «داستان‌های غریب مردمان عادی»، «هزار و یک شب نو»، «خانه کوچک» و «عطای پهلوان» اشاره کرد.     رمان «آذرستان» او در سال ۷۷ کتاب برگزیده سال از سوی وزارت ارشاد وقت و رمان طنز «شاهنشاه در کوچه دلگشا» برنده سی سال رمان طنز ایران شد.     کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: کاظم فیروزمند نویسنده و مترجم برجسته درگذشت محسن میهن‌دوست، شاعر و نویسنده، درگذشت پرویز بابایی، مترجم و نویسنده درگذشت

دیگر خبرها

  • جزئیاتی جالب درباره دنیای پرزرق و برق و باشکوه بازیگری بهرام افشاری
  • قصه شهرت و پایانش رنگ کهنگی نمی‌گیرد/ ترس‌ و تردیدهای یک ستاره
  • قصه شهرت و پایانش رنگ کهنه‌گی نمی‌گیرد/ ترس‌ و تردیدهای یک ستاره
  • مزارع چند کشاورز در ۳ روستای پاکدشت در پی سیلاب آسیب دید
  • جواد عزتی بازیگر «وحشی» هومن سیدی شد
  • تلفیق آگاهانه بازیگری و موسیقی در آثار نمایشی
  • محمدعلی علومی، نویسنده و طنزپرداز درگذشت
  • رفاقت قدیمی‌ با سیروس میمنت باعث بازی‌ام در «نون خ» شد/ در کرمانشاه ۱۰۰۰ نفر تست بازیگری دادند
  • محمدعلی علومی درگذشت
  • برپایی یادواره شهید شاخص شهرستان کوار