Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهیه کننده برنامه تلویزیونی «دعوت» با بیان اینکه در برنامه خط قرمز نداشتیم، گفت: در این برنامه به دلیل پشتوانه قوی تیم پژوهش و اتاق فکر برنامه، سوژه های برنامه به قدری دقیق بودند که تاثیر حداکثری بر مخاطب بگذارند.

 خبرگزاری فارس- گروه رادیو و تلویزیون: در ایام ماه مبارک رمضان برنامه تلویزیونی «دعوت» ساعاتی مانده به افطار میزبان خانه های مردم می شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این برنامه که از شبکه یک سیما پخش می شد، با انتخاب سوژه های امیدبخش و دلگرم کننده، توانست میان مخاطبانش محبوبیتی کسب کند و در نظرسنجی های سازمان صداوسیما هم پربیننده ترین برنامه ویژه افطار تلویزیون شود.

 

به همین بهانه میزبان فضل الله شریعت پناهی (مدیر گروه اجتماعی شبکه یک)، مجتبی کشاورز(تهیه کننده برنامه)، حجت الاسلام محمد برمایی (کارشناس و مجری برنامه) و محمد پیوندی(سردبیر برنامه) بودیم که ماحصل این گفت و گو را در ادامه می خوانید:

**امسال برنامه «دعوت» توانست در آمار مرکز تحقیقات سازمان صداوسیما بیشترین آمار مربوط به برنامه های افطار را کسب کند و با حدود 19 درصد بیننده، در صدر باشد، به نظر شما دلیل این جذب موفقیت چه بود؟

برمایی: من فکر می کنم زمان زیادی برای پیش تولید داشتیم و پیش تولید درستی برای برنامه اتفاق افتاد. هماهنگی بین سردبیری و عوامل نیز به خوبی انجام شد. همچنین نکته ای که باعث موفقیت سری جدید این برنامه شده، آسیب شناسی دقیقی است که صورت گرفته و ما در این بخش از برنامه های سال گذشته استفاده کردیم. بخش علمی خوبی که امسال همراه ما هستند نیز بسیار دغدغه‌مند کار را پیش می برند.

کشاورز: علت موفقیت ما زمان متفاوتی است که نسبت به سال گذشته داشتیم. سال گذشته فقط ۱۲ روز مانده به آنتن پخش زنده به ما اعلام کردند که امسال هم برنامه داریم اما امسال با تجربه قبلی با زمان منطقی تری پیش رفتیم. گروهی که در برنامه دعوت کار می کردند سال گذشته تازه‌کار تر بودند اما امسال تعامل بین ما بیشتر شده است. همه یک هدف داشتیم و هیچ زمان هم به این فکر نکردیم که با برنامه دیگری مقایسه شویم. به این فکر کردیم چه کنیم تا از سال گذشته خودمان بهتر باشیم؟ ضمن اینکه امسال جنس حمایت شبکه از دعوت متفاوت تر از سال گذشته است.

شریعت پناهی: دعوت در سال‌های قبل صرفاً یک جشن بود اما از سال گذشته شبکه تصمیم گرفت برنامه افطار داشته باشد. این برنامه الان به بلوغ درستی رسیده و شاید سال گذشته فکر نمی کردیم پر مخاطب‌ترین برنامه افطار باشد و امثال هم می‌خواستیم متفاوت‌تر از سال گذشته باشیم. امسال یک گروه حرفه ای دور هم جمع شدند و از تجربیات سال قبل استفاده کردند. اتاق فکر طراحی کردند و چینش مهمان ها و ... در چینش مهمان ها جذاب بودن آن ها و تاثیرگذاری شان مهم بود.البته قرار بود که در این برنامه از حضور مردم نیز به عنوان مهمان و تماشاگر بهره ببریم که به دلیل شیوع کرونا این اتفاق نیافتاد.

به نظرم هم اگر دعوت بخواهد ماندگار شود باید خودش را بازسازی کند تا به تکرار نیفتد. برنامه خوب و پر مخاطب باید ادامه پیدا کند اگر زنده باشیم دعوت با یک ساختار شکنی در سال آینده می‌تواند بهتر از امسال باشد.

ضمن اینکه بعد از ۳۰ روز در سال گذشته میزان مخاطبان ما ۱۶ درصد بودند اما امسال بعد از ۲۰ روز ۲۵ درصد مخاطب داریم این را به فال نیک می‌گیریم. در ماه رمضان امسال مردم بیشتری تلویزیون می بینند و این هم برای برنامه ساز ها و دیده شدن برنامه هایشان بی تاثیر نبوده است.

پیوندی: هر اتفاقی که در برنامه دعوت افتاده، در رأس آن مردم قرار داشتند و نیت ما از ابتدا برای مردم بود. یک برنامه تلویزیونی برای اینکه به موفقیت برسد مردم باید تماشایش کنند و مخاطبش باشند تا جایی که مخاطب هدف گذاری شده آن را ببیند نقد کند و راضی باشد. لازمه همه اینها داشتن ارکان درست و ساختار برنامه است. آقای شریعت پناهی نیز روی ساخت برنامه اجتماعی کاملاً تسلط خوبی دارد. برای مثال گاهی مدیرها حرف برنامه سازها را متوجه نمی شوند اما در دعوت این طور نیست هر کسی کار خودش را درست انجام می‌دهد و این همدلی و همراهی در بین عوامل وجود دارد. ما هم امسال مرحله پیش تولیدمان را زودتر از سال های گذشته شروع کردیم. هدف گذاری و آزمون و خطا کردیم و همه ما تجربیاتمان را روی هم ریخته و به اینجا رسیدیم.

 

 **آقای پیوندی شما چقدر از تجربه حضورتان در برنامه ماه عسل استفاده کردید؟

پیوندی: ماه عسل برندتر بود و بر همین اساس بیشتر هم دیده شد. جزو افتخارات زندگی‌ام نیز همکاری با آن گروه است. تجربه همیشه به درد می خورد، حالا اگر موفق باشد که این میزان دوچندان خواهد شد. قطعاً ماه عسل تجربه جذاب و دلنشینی بوده و من ۱۲ سال آنجا آزمون و خطا کردم.

**تفاوت های بین سوژه های ماه عسل و دعوت در چه نکاتی بود؟

پیوندی: حضور در برنامه دعوت چالش جذابی به حساب می آید و در اینجا قصه های مان سرفصل و موضوع پیدا کرده و آن هم خانواده است. و این ماجرا را جذاب‌تر می‌کند. در ماه عسل منحصر به فرد بودن تمرکز اصلی بود اما اینجا محوریت روی خانواده است. خیلی از قصه هایمان را کنار گذاشتیم با اینکه جذاب بودند ولی موضوع برنامه نبودند اما به نظرم وفادار بودن به موضوع خانواده چالش جذابی بود که خودم در این چالش نکته های بسیاری را یاد گرفتم.

شریعت پناهی: قصه‌گویی و دوست داشتن قصه خصلت مشرق زمینی هاست و ما باید در ایران روی این موضوع پافشاری کنیم. در کشور ما ۲۴ میلیون قصه وجود دارد و برای مثال باید بگویم یک میلیون قصه خوب پیدا می شود. الان نزدیک به چند هزار قصه خوب داریم. این که تا الان می‌گفتند تلویزیون مردمی نیست اما ما داریم زندگی عادی مردم را نشان می دهیم و سعی کردیم تنوع موضوعی داشته باشیم به نظرم بهتر است دوستان سریال ساز بیایند و زحمتی که آقای پیوندی و این گروه برای پیدا کردن مهمان ها و قصه های جذاب این برنامه کشیدند را ببینند چرا که گهگاهی میشنویم می گویند قصه نداریم.

**این نکته درست است که مردم ما قصه گویی را دوست دارند اما فکر نمی‌کنید که این روزها قصه گویی در برنامه های تلویزیونی به تکرار افتاده است؟

شریعت پناهی: این همه قصه های خوب پرفراز و فرود داریم دعوت باید مسیرش قصه گویی باشد و این تکرار نیست. هدفمان در شبکه یک این بود که خانواده را هدف قرار دهیم ما در سال گذشته آشنایی و ازدواج داشتیم امسال خانواده و سال آینده یک پله جلوتر خواهیم رفت. اینکه می گویند همه شبکه ها شبیه ماه عسل برنامه‌سازی می‌کنند درست نیست. روایت شاید شبیه ماه عسل قصه گویی باشد، اما جزئیات کاملا متفاوت است.

کشاورز: اینکه بخواهیم دعوت را با ماه عسل قیاس کنیم اصلا کار درستی نیست. ماه عسل تاک شوی پرمخاطب و موفقی بود و قرار نیست هر تاک شویی را دیدیم، بگوییم شبیه ماه عسل است.و این هم درست نیست که هر برنامه ای شبکه یک بسازد بگوییم شبیه به دعوت است.

پیوندی: ما همه قصه هایمان را با در نظر گرفتن نکته هایی که برایمان مهم است می چینیم. در ماه عسل هم همین‌طور بود. به نظرم اگر ژانر سینمایی دعوت را ببینیم ژانر قصه گویی دینی است. ما روایت گری داریم که روحانی است و این چالش بزرگی است که بسیار هم جذاب است. تا به حال مردم از روحانی ها روایت شنیدند اما الان قصه می‌شنوند. دعوت می تواند در ژانر سینمایی یک نمونه موفق در سینمای دینی باشد. از دوستان نویسنده سینمایی سراغ ما می آیند اما به نظرم حرفی که آقای شریعت گفت بسیار درست است و می‌تواند اینطور برنامه‌ها ساختار قصه‌گویی را در سینما تغییر دهد.

برمایی: ما طلبه ها با قصه خیلی آشنا هستیم و حداقل اینکه احسن القصص را خوب بلدیم و بلدی اش را از روایتگری قرآن یاد گرفتیم. قرآن قصه ها را بست و کش و قوس نمی‌دهد و هر پلان از هر قصه ای که تعریف می کند در آن پند و اندرز هایی دارد. در بسیاری از سوژه هایی که دیدیم افراد شاخ و برگ های زیادی در زندگی شان داشتند مثلاً سوژه رجوع پس از طلاق. خیلی قصه های دیگری هم داشت اما موضوع ما خانواده بود و خیلی شاخ و برگها را حذف کردیم. پرداخت به سمتی می رفت که از حاشیه ها دور می شدیم و به دنبال احسن ها بودیم.

ضمن اینکه یکی از تمایزهای برنامه دعوت با تمام برنامه ها هم که کار ما را سخت تر می کرد برای مثال افرادی بودند که می گفتند به برنامه شما بیایند برنامه‌تان بیشتر دیده می‌شود اما چون موضوع شان ضد خانواده بود قبول نکردیم.

**آقای برمایی روحانیون از اقشاری هستند که خیلی کار اجرا انجام نمی دهند. چطور شد شما به این سمت آمدید؟

برمایی: صحنه گردانی و میزبانی برایم سخت است و مجری گری برایم سخت تر. ادعای اجرا ندارم و در این سال‌ها روبروی مجریان بسیاری نشستم و حرف زدم که واقعاً در کار خود حرفه ای هستند. من سعی کردم طلبه ای باشم که میزبان خوبی برای مهمانها باشم. محترم و مودب با عزت نفس با اخلاق اسلامی ایرانی. خیلی جاها به مهمان می‌گفتیم اگر دوست نداری ادامه نده چون حریم شخصی شان بود. حتی من کامنت هایی از افراد زرتشتی، ارمنی و سنی ها دارم که مشخص می‌کند آنها هم مخاطب برنامه هستند.

چون که موضوع دعوت خانواده است. مهمترین موضوعی که حتی الان از اقتصاد هم مهمتر است خانواده است. مردم بر اثر اقتصاد دارند خانواده هایشان را از دست می دهند. زمانی که تشکیل خانواده در ایران سخت و هزینه بر شود، شما اخلاق، تربیت نسل و ... را از دست می دهید. خانواده در ایران منشاء همه جریان هاست و پای این رسالت خیلی ایستادیم و برایش زحمت کشیدیم. دعوت هم در این سال‌ها فرم عوض کرد و پوست انداخت و تجربه ۵ ساله پشت سر آن بوده است.

درباره اجرا هم باید بگویم که پیشنهاد من نبود که مجری برنامه باشم. بلکه پیشنهاد سازمان بود اما از اینکه مردم من را در همان فضای تخصصی خانواده هم می بینند برایم جای شکر دارد.

** آقای برمایی چهره شما چقدر در انتخابتان تاثیر داشت؟

برمایی: زیبایی چهره در اجرا بی تاثیر نیست. من فرم آخوند سنتی ندارم. الان چهارده سال است که در تلویزیون هستم و قبلاً در برنامه آبی روشن در ۲۰ شب رمضان میزبانی کردم اما دعوت یک تجربه دیگری برایم بود که یک طلبه را در یک عیار رسانه‌ای قرار داده بود و من این را تجربه می کنم. سال گذشته یادم هست یکی از خبرگزاری ها من را در ردیف حجت الاسلام قرائتی و راستگو دیده بودند حالا زمان ما فضای مجازی هست که آن موقع نبود. زمان آقای قرائتی نهایت دو روزنامه بود. اما الان اینطور نیست و رسانه‌ها گسترده شدند.

حتی همین امسال درباره لباس من در توییتر صحبت هایی راه افتاده بود و تا چند روز این بحث ادامه داشت که در هر حال برای دیده شدن این برنامه بد نشد.

من با همین لباسی که بر تن دارم ۲۰ برنامه اجرا کردم خیلی‌ها می‌گفتند چرا یک طلبه باید مجری افطار باشد که به عقیده می توانست حسادت باشد آن هم برای مجریانی که به نظرم حقشان بود چون سالها مجری بودند و الان ممنوع الفعالیت شدند. از طرفی من جای هیچ مجری ای ننشسته‌ام.

**برخی از مجری ها بعد از مدتی اجرا، از سوی تهیه کنندگان دعوت به بازیگری هم می شوند. امکان دارد شما را روزی در کسوت بازیگر ببینیم؟

برمایی: اتفاقا در همین مدت دو، چند تهیه‌کننده معروف تلویزیونی و ۴ کارگردان سریال با من تماس گرفتند و از اجرای امسالم تشکر کردند و پیشنهاد بازی هم به من داشتند.

**خب، حالا که پیشنهاد بازی دارید آیا قبول می‌کنید؟

برمایی: نه. هرگز و به هیچ عنوان. چون آرامش خانواده برایم اهمیت دوچندانی دارد. اگر هم در برنامه دعوت حضور دارم به این دلیل است که برنامه دعوت، برنامه ای آبرومندی است و ما هم دوست نداشتیم هیچ گاه نگاه حقارت آمیزی به مردم در این برنامه داشته باشیم.نجابت و حیای رسانه‌ای در همه بچه های این گروه وجود دارد.

**آقای پیوندی، شما در بحث فیلتر کردن سوژه ها چقدر تلاش کردید تا سوژه های پر سر و صدا انتخاب کنید؟

پیوندی: آقای کشاورز به من گفت سالها دعوت ساختم اما امسال می خواهم یک جوری بسازم که حال مردم را خوب کند و چه حال خوبی بهتر از قرار دادن چارچوب خانواده در این برنامه بود؟ ما هم بین گروهمان دعوای حرفه ای زیادی با یکدیگر داریم. می شود هر برنامه دیگری ساخت که پر بازدید شود و به اصطلاح بترکاند. اما در نهایت نمی توان این تضمین را داد که با دیدنش حال مردم خوب شود. تصمیمی که آن روز با مجتبی گرفتیم کارمان را جلو برد.

آقای هم برمایی از اول وسواس و حساسیت زیادی داشت به این دلیل که کاراکتر اجتماعی خود را به واسطه روحانی بودن داشت و باید در این انتخاب دقت می‌کرد. به نظرم برنامه ساختن در حوزه اجتماعی تهیه کننده بسیار حرفه ای می خواهد و مردم الان خیلی خوب متوجه می شوند که حتی در پشت صحنه روابط بین ما چطور است.

**آقای کشاورز، از شما هم به عنوان تهیه کننده می پرسم که چقدر ظاهر و فیزیک چهره آقای برمایی برای انتخاب مجری مهم بود؟

کشاورز: واقعیت این است که کسی که می خواهد ویترین یک برنامه باشد باید حداقلی داشته باشد و جذابیت های بصری یک ستون برای انتخاب مجری است. اگر آقای برمایی نبود هم آدم بدتیپی نمی آوردیم. مخاطب وقتی تلویزیون را روشن می کند طبیعتاً سیمای آقای برمایی در جذبش موثر است و شاید اگر سیمای خوبی نداشت، محبوبیت الان را نداشت.

برمایی: شاید من معدل طلبه‌ها در ایران نباشم اما نسل ما خیلی متفاوت تر از نسل گذشته بود. نسل دهه ۵۰ و ۶۰ ای ها طلبه‌های بسیار پر خیر و برکتی هستند. من معدل نیستم اما می توانم نماینده‌ای از یک طیف باشم. اصرار هم دارم که دانشجوهایم با خانواده هایشان با من معاشرت کنند. چراکه معتقدم رفت و آمدهای من و شاگردانم می‌تواند در نحوه زندگی آنها موثر باشد. حتی در یکی از برنامه ها نمونه ای از پارادوکس ها را شکستیم و برای اولین بار دو طلبه هم اندازه و هم سن باهم درباره یک موضوع صحبت کردیم.

**آقای برمایی معمولا استفاده از یک روحانی برای اجرای برنامه ریسک به حساب می آید. برای اینکه عده ای از مخاطبان تصور می کنند بناست با برنامه ای روبه رو باشند که پند و اندرز در آن اولویت دارد و دیگر به پیام اصلی برنامه توجه نکنند، اما شما این کلیشه را شکستید و مخصوصا در سال دوم حضورتان در برنامه دعوت، مخاطبان بسیاری پای برنامه تان نشستند.

برمایی: با توجه به بازخوردهایی که از مخاطبان داشتیم، می توانم بگویم که خوشبختانه همان طور که شما اشاره کردید، از طیف های مختلفی با این برنامه همراه بودند. طیف گسترده مخاطبان دعوت مذهبی ها و غیرمذهبی ها هستند. حتی بی‌حجاب‌ها و سنی و ارمنی و زرتشتی هم از مخاطبین ما هستند. ممکن است هر بیننده‌ای به خاطر دلیلی برنامه ما را ببیند مثل ظاهر یا تیپ من یا موضوع و دکور برنامه.اما خوشبختانه حرف آن شنیده شد و اثرگذاری خوبی داشتیم.

**آقای شریعت پناهی یکی از نکاتی که در تیم سازنده دعوت به چشم می آید، پایین بودن میانگین سنی سازندگان برنامه است. به نظرتان جوانگرایی در برنامه سازی تا چه میزان منجر به موفق شدن به برنامه تلویزیونی می شود؟

شریعت پناهی: الان در شبکه یک برنامه‌های دیگری داریم که به گروه‌های جوان سپرده شده اما چون خودم با جوان ها کار کردم به نظرم هرچه گروه همدل تر باشد بهتر است و یکی از عوامل همدلی نزدیک بودن سن ها به هم است. در برنامه صبح بخیر ایران نیز گروهمان کاملاً جوان هستند همیشه به نظر تهیه‌کننده احترام می گذاریم اگر تهیه کننده بتواند با عواملش پروژه را خوب جلو ببرد ما هم حرفی نداریم و می گویم نتیجه برایمان مهم است.

**یکی از نکاتی که به آن اشاره کردید، برنامه امثال شما خلاف سال‌های گذشته تماشاچی ندارد و در استودیو روی آنتن می‌رود به نظرتان آیا حذف تماشاچی ها و تمرکز بیشتر روی محتوا، باعث دیده شدن بیشتر این برنامه نشده است؟

شریعت پناهی: امسال یک برنامه ریزی گسترده ای به لحاظ ساختاری برای حضور مردم در برنامه داشتیم که به دلیل کرونا میسر نشد. اما شاید این اتفاق در سال آینده بیفتد. خودم دوست دارم صحنه شلوغ‌تر باشد و برنامه زنده تر باشد و گمانم این است که اینطور به دل مردم می نشیند. دوست دارم قابی که مردم می بینند قاب خانواده ایرانی باشد ساختاری که دوستان طراحی کرده بودند ساختار  جالبی بود که اجرایی نشد.

 

کشاورز: ساختار جالبی طراحی کرده بودیم که به دلیل شیوع کرونا نشد اجرایی اش کنیم.

شریعت پناهی: امسال به دلیل شیوع کرونا محدودیت گذاشتیم که از شهرستان ها مهمان نیاوریم اما دیدیم که نمی‌شود و سوژه ها برایمان مهم تر بودند. سال گذشته تعداد مهمان هایمان تهران به شهرستان ۶۵ به ۳۰ بود اما امسال ۸۰ به ۲۰ هستیم. قصه هایی که صاحبانشان از شهرستان‌ها می آیند لحن بیانشان بهتر به دل مردم می نشینند. مثل ننه ترنج. امسال از تمام اقوام کشور مهمان هایی در برنامه داشتیم.

سعی کردیم تا از پراکندگی قومیت ها استفاده کنیم. آرزویم این است که یک گروه برنامه ساز یک سال فرصت داشته باشد تا برای سال آینده جستجو کند و مهمانهای بهتری انتخاب کند.

**البته امسال برخی از سوژه های برنامه روی لبه تیغ حرکت می کردند و منجر به واکنش هایی هم در جامعه شدند. مانند رجوع پس از طلاق.

شریعت پناهی: بالاخره ما همیشه این را در نظر می‌گیریم که مهمان های ما روی مخاطبان تأثیرگذار باشند و بتوانیم حرفی را بزنیم که البته حاشیه نباشد ولی حرف جدی را بزند.

برمایی: بعد از پخش آن برنامه تا الان ۱۷ مورد رجوع پس از طلاق به من مراجعه کردند.

شریعت پناهی: یکسری چارچوب در برنامه طراحی کردیم و قبل از شروع تولید به ۶۰ محور رسیدیم و باید روی آن ۶۰ محور سوژه یابی می‌کردیم. یک سری حذف و یکسری تجمیع شد. حتی برنامه ما درباره تولد نوزادان در خارج از کشور بود که احساس می‌کردیم حواشی ایجاد می‌کند.

کشاورز: نقطه قوت برنامه دعوت اتاق فکر محتوا و پژوهش محور بودنش است. معتقدم خط قرمزی در تلویزیون وجود ندارد و هر کاری در مسیر درست انجام دهی جواب می دهد. ما هیچ وقت حاشیه سازی نکردیم و شبکه هم هیچ وقت به خاطر خط قرمز رعایت نکردن محدودمان نکردند و گفتند اگر حس می کنید این موضوع خط قرمزی است مواظبت کنید.

شریعت پناهی: برخی مهمان هایمان کارهایی در زندگی شان انجام دادند که قابل گفتن در تلویزیون نبود و سعی کردیم از کنارش عبور کنیم حتی برخی مواقع شاید آن داستان برای مخاطب جذاب بود اما چون به موضوع برنامه ما نمی خورد آن را حذف کردیم تا خدای نکرده حتی لکه سیاهی در ذهن مخاطبان ایجاد نشود.

 

پیوندی: اتفاقا برای ما دیده شدن در شبکه های اجتماعی مهم نبود چون که راهش را به خوبی بلدیم. تلاش ما این بود که سوژه های ما همان طور که گفتم بر محور خانواده باشد وگرنه برای ما کاری نداشت که از سوژه های اصطلاحا بترکان و حاشیه ای و زرد استفاده کنیم. چون با این سوژه ها سالها درگیر هم بوده ایم، به خوبی رگ خواب مخاطب دستمان است ولی این کار را نکردیم و ترجیح دادیم سوژه هایی که حرفی برای گفتن دارند، به برنامه بیایند.

کشاورز: برنامه دعوت هیچ گاه برای دیده شدن مهمان ها را فدای برنامه نمی کند.

شریعت پناهی: ما از گره های زندگی مردم برای خودمان پله درست نکردیم هر روز دو برنامه داشتیم یکی صفر تا صد زندگیشان و دیگری روی آنتن زنده تلویزیون دنبال گریه کردن روی آنتن نبودیم و دو سه بار هم که مهمان ها ناخودآگاه گریه کردند آقای برمایی گفت که گریه نکنید ما هیچ وقت با استفاده از این ها مخاطبمان را احساسی نکردیم بلکه امیدآفرینی و امیدبخشی برای ما مهم بود همه مردم ما مشکل دارند و ممکن بود به ارزش آن بشکند اما گفتند و خندیدند.

**آقای کشاورز چقدر از اسپانسر در این برنامه استفاده کردید و چه جاهایی مجبور به تن دادن به خواسته اسپانسر شدید؟

کشاورز: اتفاقا برنامه دعوت اسپانسرهای خوبی داشت و متقاضی هم کم نبود اما آقای شریعت گفت که شبکه همه بودجه ها را تامین می‌کند و هدف برنامه برایش مهم است چون آنقدر هدف برنامه برایشان مهم بود که نمی‌خواستند حتی ۳۰ ثانیه برنامه خرج اسپانسر شود و خوشبختانه برنامه بدون حضور اسپانسر روی آنتن رفت. حضور اسپانسر در برنامه شاید از لحاظ مالی به نفع ما بود اما به نفع مخاطب نبود هدف رضایت مخاطب بود و در اینجا اسپانسر به ما لطمه می‌زد.

شریعت پناهی: محتوای اسپانسرها جاهایی با اهداف ما سازگاری داشت. فاصله بین خبر ۱۹ و اذان مغرب فاصله کمی بود اولین روز برنامه ما ۳۵ دقیقه زمان داشتیم در این فاصله مدیرشبکه تلاش کرد آگهی‌های قبل و بعد و میان برنامه حذف شود. همین الان هم زمان کم می‌آوریم. مدیران شبکه گفتند بخش مالی این پروژه را تامین می‌کنند تا اسپانسر نباشد و به نظرم خدا را شکر بدون اسپانسر روی آنتن رفت اما تلاش شبکه این است که تا پایان رمضان بخشی از هزینه‌های تولید را با عوامل دعوت تسویه کند.

**سال آینده همین گروه برنامه دعوت را برای ماه رمضان می سازند؟

شریعت پناهی: منوط به خواسته شبکه و ایده جدید گروه است اگر در طرح و ساختار به طرح قدرتمندی نرسیم قطعاً نه اما شبکه یک تقاضای ویژه برنامه افطار دارد. بعد از پایان برنامه امسال باید به یک جمع بندی برسیم و تا اوایل زمستان به شبکه اعلام کنیم.

**آقای برمایی شما گفتید به بازی در سریال و فیلم سینمایی فکر نمی‌کنید اما اگر برنامه‌ای برای اجرا به شما پیشنهاد بدهند باز هم قبول نمی‌کنید؟

برمایی: نه موضوع دعوت مشخص است  و شاید اگر موضوعش عوض شود جای من نباشد. در این برنامه عوامل را می شناختم و با آقای کشاورز تا به حال کار کردم و به قدرت برنامه سازی اش اعتماد دارم اما جای دیگر و فضای دیگر برای اجرا حاضر نمی‌شوم.

 

**احتمال دارد این گروه بخواهند برنامه دیگری بسازند؟

شریعت پناهی: سال گذشته پیشنهاد دادند اما به شخصه دوست دارم برند دعوت برای ماه رمضان بماند چون تکرار یک برنامه در طول سال لذت شیرینی اش را می‌گیرد اگر در طول سال باشد دل مخاطب را می‌زند اما قطعا اگر در این حوزه طرحی باشد شاید شبکه به دوستان پیشنهاد بدهد اما منتظریم بعد از ماه رمضان اگر به طرح خوبی برسیم به شبکه پیشنهاد دهیم حتی با یک اسم دیگر. فکر نکنم شبکه مخالفت داشته باشد اما باید ببینیم می‌تواند کنداکتور خوبی به ما بدهد. درباره طرح و ساختار باید به جمع بندی برسیم.

**عید فطر برنامه دارید؟

شریعت پناهی: دو شب پیش بینی کردند اما هنوز روی کنداکتور قطعی نیست.

**با اجرای آقای برمایی؟

شریعت پناهی: آقای برمایی هم هستند زمان مان ۴۵ دقیقه است پشت صحنه، سوژه‌های جذاب چند دقیقه ای، خواننده های تیتراژ و ... از بخش های ویژه برنامه عید فطر خواهد بود.

**امسال برای اولین بار تکرار دعوت هم پخش کردید؟

شریعت پناهی: سیاست جدید شبکه یک است و باعث بهتر دیده شدن برنامه می شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: برنامه تولید مخاطب تلویزیون برنامه تلویزیونی برنامه دعوت سال گذشته شریعت پناهی آقای کشاورز تهیه کننده آقای شریعت ماه رمضان برنامه ها برنامه ما یک برنامه اما امسال برنامه ای سال آینده روی آنتن مهمان ها قصه گویی دیده شدن سوژه ها حرفه ای شبکه یک دیده شد ماه عسل برای ما قصه ها سال ها روی آن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۶۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مظفری‌زاده: نتایج ما بهتر شده است ولی با خمس مشکلی نداشتیم

مدیر تیم فوتبال تراکتور تبریز گفت: خوشبختانه الان نتایج ما بهتر شده است، ولی مشکلی بین بازیکنان یا باشگاه با خمس وجود نداشت. - اخبار ورزشی -

سعید مظفری‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم درباره پیروزی 2 بر صفر تراکتور مقابل فولاد اظهار داشت: ابتدا باید بگویم بازی بسیار سختی برای ما و فولاد بود. خدا را شکر بچه‌ها تمرین خوب و شادابی در طول هفته داشتند و در طول مسابقه هم با صحبت‌هایی که کادر فنی انجام داده بود تمرکز خود را حفظ کردند و عملکرد خوبی داشتیم. 

وی در واکنش به این پرسش که به نظر می‌رسد بازیکنان بعد از جدایی خمس با آرامش بیشتری به کار خود ادامه می‌دهند، گفت: بازیکنان یا باشگاه با سرمربی مشکلی نداشتند. باشگاه ما نظم‌محور است و همه وظیفه خودشان را انجام می‌دهند. خدا را شکر الان نتایج بهتر شده است، ولی قبلاً هیچ مشکلی وجود نداشت. در باشگاه ما بحث فرد وجود ندارد. شاید به‌عنوان یک فرد من هم نظری داشته باشم، اما در باشگاه ما جایگاه‌‌ها تعریف شده است.

مطهری: مقابل فولاد به لحاظ تاکتیکی و فیزیکی فوق‌العاده بودیم

مدیر تیم فوتبال تراکتور در پاسخ به این پرسش که «آیا این تیم به کسب سهمیه آسیایی امیدوار است؟»، تصریح کرد: ما با حمایت خیلی خوبی که مالک باشگاه از ابتدای فصل در جذب بازیکن و اردوها داشت، خیلی امیدوار بودیم نتایج خوبی بگیریم، ولی تغییرات زیاد باعث شد ابتدای فصل امتیازات زیادی را از دست بدهیم. در ادامه هم نوساناتی وجود داشت که به هر حال طبیعت فوتبال است و باعث شد کمی از کورس قهرمانی دور شویم. به هر حال از ابتدا امیدوار بودیم نتایج خوبی بتوانیم کسب کنیم. همه اینها نشان می‌دهد شایستگی رتبه بالای جدول را داریم و امیدواریم نتایجی کسب شود که نتیجه زحمات باشگاه را بدهیم.

«به گفته مدیران باشگاه تراکتور یحیی گل‌محمدی پس از حل مشکلات خود به‌عنوان سرمربی به کادر فنی اضافه خواهد شد، آیا همچنان امیدوارید او در فصل جاری به‌عنوان سرمربی به کادر فنی اضافه شود؟»، مظفری‌زاده در پاسخ به این پرسش توضیح داد: بله صحبت شده است، ولی او مشکلات شخصی دارد که باید رفع و بعد به جمع ما ملحق شود. الان حمید مطهری به‌عنوان مسئول فنی بالای سر تیم است. مطهری هم خوشبختانه به لحاظ دانش و تجربه در سطح ملی و باشگاهی رزومه خوبی دارد. الان هم نتایج بسیار خوبی کسب کرده است.

وی در پاسخ به این پرسش که اگر مشکل گل‌محمدی حل نشود امکان دارد فصل بعد با حمید مطهری به کار خود ادامه دهند، تأکید کرد: امیدواریم این کار انجام شود و دلیلی برای حل نشدن مشکل گل‌محمدی نمی‌بینیم. ان‌شاءالله انتهای فصل جاری یا فصل بعد گل‌محمدی هم به جمع ما اضافه می‌شود.

مدیر تیم تراکتور درباره نقل‌و‌انتقالات این تیم و برنامه فصل آینده اظهار کرد: ما یک گروه فنی داریم که تیم را زیر نظر دارد و گزارش را به مالک باشگاه می‌دهد. از چارچوب وظایف من خارج است، ولی می‌دانم نقاط ضعف و قوت تیم را زیر نظر دارند و باشگاه چه برای تمدید و چه جذب بازیکنان جدید کارها را پیش می‌برد.

مظفری‌زاده راجع به اینکه «آیا از یحیی گل‌محمدی هم برای فصل آینده لیست گرفته شده است؟»، گفت: چون این بحث مدیریتی است در چارچوب اختیارات من نیست که پاسخ بدهم و در جریان این موضوع هم نیستم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی کتی پری و ریانا را بدون دعوت به موزه متروپولیتن نیویورک برد
  • ‌اعلام برنامه‌های دهه کرامت در فارس
  • مزارع چند کشاورز در ۳ روستای پاکدشت در پی سیلاب آسیب دید
  • عبادی‌پور: جز از جانب مردم، حمایت دیگری نداشتیم
  • مظفری‌زاده: نتایج ما بهتر شده است ولی با خمس مشکلی نداشتیم
  • الگوی نظام‌ بهره‌برداری کشاورزی عامل افزایش بهره‌وری آب و خاک است
  • «هلال» و دنیایی که از خرده فرهنگ می‌سازد
  • فیلم| ادعای مضحک مجری BBC و واکنش مهمان برنامه
  • پرسنل حجمی و شرکتی شهرداری ارومیه ساماندهی و تعیین تکلیف شوند
  • متا راه‌اندازی برنامه‌ای تشویقی برای سازندگان در تردز را تایید کرد